Walburg College helpt slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije

Morgen is de landelijke actiedag voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Beeld & Geluid in Hilversum wordt die dag omgetoverd tot het actiecentrum van Giro555. De hele dag worden er live programma’s gemaakt. Dit alles met één doel natuurlijk: zoveel mogelijk geld ophalen voor de hulp die zo dringend nodig is.

Ook bij ons op school zijn medewerkers en leerlingen diep geraakt door de tragische gebeurtenissen in Turkije en Syrië. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar alle slachtoffers en hun families.

In alle onderbouwklassen hebben de docenten aardrijkskunde hun lessen aangepast en met de leerlingen gesproken over de aardbevingen.

Wij komen óók in actie voor de slachtoffers.

Vanaf woensdag kunnen leerlingen tegen contante betaling tosti’s kopen in de kantine. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar Giro 555.

Verder komen er vanuit de leerlingen al allerlei gave plannen om nog meer geld in te zamelen. Verder zijn we bezig met het organiseren van een inzameling van winterkleding en dekens. Daar is enorm veel behoefte aan in de getroffen gebieden.

Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties.

Tot slot zamelen wij ook geld in voor Giro 555. Tot en met donderdag 23 februari a.s. kan door middel van het scannen van de QR-code geld worden overgemaakt. Op vrijdag 24 februari maken wij in de Nieuwsbrief de totale opbrengst van de inzamelingsactie bekend. Het totaalbedrag wordt op die dag ook overgemaakt naar Giro 555.

SideMenu